banner

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

gesloten

Woensdag

gesloten

Donderdag    

gesloten

Vrijdag

gesloten

Zaterdag

gesloten

Zondag

gesloten

Services

Zowel onze eigen Technische Dienst als onze medewerkers van de buitendienst staan voor u klaar om uw apparatuur te installeren en indien nodig te reparen of te configureren. Buiten kantoortijden is via een spoednummer altijd assistentie beschikbaar.

Onze specialiteit is het installeren, configureren en beheren van Microsoft Server Netwerken waarbij wij door onze jarenlange ervaring met vele grote softwareleveranciers relaties hebben opgebouwd. Deze ervaring kan u goed van pas komen omdat wij daardoor ook als aanspreekpunt kunnen functioneren als er problemen zijn met applicatiesoftware van deze softwareleveranciers.

Het grote belang dat wij hechten aan de beveiliging van uw kostbare computerbestanden brengen wij tot uiting door u een Online Backup Service aan te bieden waarmee wij uw bestanden op een uiterst veilige en betrouwbare manier op onze backupservers, die op verschillende locaties staan, kunnen opslaan. Wij werken hiervoor samen met Ahsay Systems Corporation, de marktleider wereldwijd. Bel of stuur ons een email voor uitgebreide informatie.

Uiteraard is het verstandig u tegenwoordig te beveiligen tegen onheil dat van buitenaf uw bedrijfsvoering kan bedreigen. Om u te beveiligen tegen virussen, hacking, phishing, spam en allerlei andere Crimeware maken wij gebruik van Kaspersky-oplossingen voor de bedrijfsbrede beveiliging tegen bovenstaande bedreigingen. Wij zijn door Kaspersky, een toonaangevende softwarefabrikant, gecertificeerd om hun oplossingen bij u te implementeren. Voor de particulier of het kleinere MKB maken wij ook gebruik van McAfee en Norton

Steeds meer maken wij gebruik van Online methodes om op afstand (remote) uw computer te beheren. Met behulp van diverse tools kunnen wij meestal snel een diagnose stellen en vaak hoeven wij niet bij u langs te komen om de zaken weer in orde te maken. U begrijpt dat daardoor zeer kosteneffectief kan worden gewerkt.